sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tulevan talven toppamietintöjä!

Tulevan talven toppavalikoimat alkavat olla kaupoissa muhkeimmillaan!
Meillä käydään kovaa mietintää siitä, että tarvitseeko joulukuussa 5v. täyttävä neito vielä haalarin vai mennäänkö takilla ja housuilla. Haalarin suhteen minulla on visio, että sen tulisi olla yksivärinen, hupussa pitäisi olla karvareunus ja mallin täytyy istua nätisti hoikalle lapselle. Ei ole helppoa!

Viime talven alennusmyynneistä hamstrasin Ticketin kukkatakin ja mustat housut. Ne ovat edelleen mieluisat ja niitä lähdetään varustamaan makeilla hatuilla ja rukkasilla. Viime viikolla tilatut pinkit ja mustat Bisgaardin nahkakengät sopivat settiin kuin nenä päähän :)Mutta mitä muuta näiden lisäksi???

Olen erityisen viehtynyt Molo Kidsin kapean mallisiin, laadukkaisiin ja tyylikkään yksinkertaisiin ulkovaatteisiin, joihin on helppo yhdistää monenlaisia asusteita. Mietintälistalle ovat päässeet musta ja denim -kuosiset Polaris-haalarit. Niihin olisi molempiin kiva yhdistää samoja asusteita, joita käyttäisimme Ticketin pinkin kukkatopan kanssa. Näissä haalareissa ei tosin ole hupussa karvareunusta mutta saisihan sitä karvaa halutessaan tuotua hatun yhteydessä :)


Yksi tämän kauden ihanuus, johon olen silmäni iskenyt, on Molo Kidsin Seeprakuosi. Musta-valkoista raidoitusta on piristetty pinkeillä ja oransseilla yksityiskohdilla. Tämä olisi ihan huippumagee setti! Tässä kohtaa tulee vastaan kysymys, että tarvitseeko 5v. haalarin vai pärjäisikö takilla ja housuilla?Ticketillä on aiempina vuosina ollut tarjolla normaalia Baggie-mallia kapeampi versio, Baggie Tough, joka olisi juuri optimaalinen meidän hoikkikselle. Harmikseni en ole juuri tätä mallia vielä minkään jälleenmyyjän valikoimissa nähnyt ja yksi jopa veikkasi, että sitä ei ole tänä talvena tulossa valikoimiin. Baggie Tough -malli olisi juuri sitä mitä olen etsinyt: yksivärinen, kapeahko mitoitus ja hupussa karva.


Tietääkö kukaan, että tuleeko Tough-mallia tälle talvelle???

Katsastin myös Reiman toppavalikoiman ja tällaisia sieltä pisti silmään. Ihan kivoja mutta melko kirjavia minun makuun. Reima on uudistanut ilmettään modernimpaan suuntaan mutta vielä täytyy vähän makustella ennen kuin näihin sytyn.


Onko minulla jäänyt joitain merkkejä huomioimatta? Vinkkejä ja ideoita otetaan vastaan :)

***********************************

Yllä olevan toppapostaukseni jälkeen sain ystävällisesti infon, että Ticket Tough Suit kulkee jatkossa nimellä Ticket Baggie Rugged Suit ja kyseistä mallia on tälläkin hetkellä myynnissä! Löysin mallista 2 mieleistä värivaihtoehtoa, joten voipi olla, että toppa-ongelmamme on tällä erää ratkaistu :) Tiksun kukkatakin ja toppahousujen kaveriksi uumoilen tällaista pinkin ja mustan/harmaan skaalaa:

Ticket to Heaven Baggie Rugged Suit

Ei kommentteja: