torstai 9. lokakuuta 2014

Talvivaatteiden inventaario

Taivaalta vihmoo vettä, syksy tekee tuloaan ja nyt viimeistään on hyvä aika käydä läpi talvivaatejemmat. Alla joulukuussa 6v. täyttävän tyttösen (112cm) talvivaatecombot kuvina.

Reimatec Paula -takki, ruskeat Reimatec Rehti -housut,  Reiman pinkit ja ruskeat asusteet, pinkit Bisgaard-saappaat.
Reiman tyttömäisen Paula-kukkatakin ruskealla pohjavärillä ja siihen mätsäävät ruskeat Reimatec-housut ostin viime keväänä alennusmyynnistä puoleen hintaan. Reiman setti on kokoa 122 ja tyttö nyt 112cm pitkä. Sovitettaessa olivat juuri sopivan reilut tulevan talven käyttöä ajatellen. Reiman pinkki villahattu ja pinkit rukkaset ovat viime talvelta ja ne mahtuvat tytölle vielä tänäkin talvena. Ruskeat rukkaset löysin toppahousujen oston yhteydessä ja näistä muodostuikin kiva väricombo <3

Bisgaardin nahkaiset villavuorelliset talvisaappaat kuuluvat meidän jokatalviseen varustukseen. Ne vaan yksinkertaisesti ovat niin toimivat, lämpimät, tyylikkäät ja ennen kaikkea kestävät. Tulevalle talvelle valikoitui täysin sama malli kuin viime talvenakin. Mitä sitä suotta vaihtamaan hyväksi todettua ;) Ja ihana pinkki sävy käy yksiin sekä Reiman setin että alla kuvatun mustan Ticket-haalarin kanssa. Kengät kävimme ostamassa Pikkujalat-kaupasta Kirkkonummen varastomyymälästä. Kiitos jälleen Pikkujalkojen ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta!

Tässä vielä lähikuvia Bisgaardin saappaista:
Bisgaard villavuorelliset nahkasaappaat

Ticketin musta Rugged Suit -haalari oli meidän neitosella käytössä jo viime talvena ja sovituksen perusteella se mahtuu tytölle vielä tänäkin talvena. Haalari on kokoa 116 ja tyttö on nyt n. 112cm pitkä. Vähän kyllä epäilin, että suostuuko eskarilainen enää laittamaan haalaria päälleen mutta eipä hän ainakaan sovituksen yhteydessä vastaväitteitä esittänyt. Toivotaan, ettei mieli muutu ennen kuin talveen ehditään sillä mielestäni haalari kuuluu ehdottomasti reippaisiin lumipeuhuleikkeihin. Ekaluokan talveen en taida enää haalaria ensi kevään alennusmyynneistä hankkia.

Haalarin musta väri osoittautui viime talvena todella anteeksi antavaksi mikä oli kultaakin kalliimpaa sillä taivaalta ei tullut muuta kuin räntää ennen tammikuuta. Polvet ovat hippasen kuluneet mutta muuten haalarin kovahko kiiltävä pinta on säilynyt todella hyvässä kunnossa. Rugged Suit -malli on huomattavasti kapeampi kuin Ticketin haalarit yleensä ja olenkin erityisen tykästynyt tähän sillä meidän neitokainen on leveydeltään mallia "aurakepin varjo" :D Jo yllä mainitut Reiman pinkit asusteet ja Bisgaardin saappaat käyvät todella hyvin haalarin kanssa.

Ticket to Heaven Rugged Suit, Reiman pinkit asusteet, Bisgaard pinkit saappaat.
Molon fiery coral -värinen parkatakki löytyi myös viime kevään alennusmyynnistä puoleen hintaan. Takki on kokoa 122 ja aika kapeaa mallia. Sovituksessa se istui mainiosti hoikalle 112cm neitoselle. Kapeuden vuoksi miellän takin enemmänkin kauppareissuille ja fiinimpään käyttöön entä lumipeuhuihin. Mutta talvi tulee sitten näyttämään, että missä tätä käytetään :) Ihana tämä joka tapauksessa on! Takin kaveriksi ostin Lindexistä mustat muhkeat ja vedenpitävät toppikset 122 ja mustat Vikingin gore-saappaat. Fredriksonin mustavalkoinen Tupsuliini-villahattu on viime talvelta ja se raikastaa kivasti tätä settiä.

Molo Kids coral parka, Fredrikson Tupsuliini -hattu, Lindex Fix -toppahousut, Viking gore -saappaat.

Ei kommentteja: