lauantai 8. helmikuuta 2014

Tilannekatsaus kevätvaaterintamalta

Harmaan ja loskaisen talven jälkeen sitä kummasti kaipaa raikkaita värejä ja pirteyttä eloon, vaikka sitten vaatteiden kautta :) Niinpä olenkin ollut erityisen mieltynyt vaaleanpunaiseen ja muihin pastellisävyihin ja haalinut niitä pikkuneidille kevään ulkovaatetukseen.

Molon Girly Rainbow -kuosia kauhistelin aluksi sen lian arkuuden vuoksi mutta lopulta ihanat värit veivät sydämeni ja meillä on tuo ihanuus jemmassa kevättä varten. Alle sopii täydellisesti Polarn O. Pyretin pinkki windfleece ja pipoksi Lindexin hurmaava kissapipo. Jotta hempeä rainbow säästyisi ihan pahimmilta kurakeleiltä, hankin kakkostakiksi KappAhlin pinkin kuoritakin turkooseilla vetskoilla. Perusmustat vk-housut hankin myöskin KappAhlista ja ne menevät molempien takkien alaosana. Kengiksi haaveilen Kavatin pinkkejä varrellisia Tor-nahkatennareita.

Molo Girly Rainbow Hoppa, KappAhl vk-takki, Polarn O. Pyret windfleece, Kavat Tor-tennarit

Reiman 70v. juhlamallistossa on todella herkullinen keltainen takki isoilla etutaskuilla ja irrotettavalla tikkivuorella. Taag-niminen takki kotiutuu meille mikäli se sovituksessa osoittautuu yhtä makeaksi kuin ulkonäkö antaa olettaa. Katsotaan tuleeko siitä ihan kauppa- ja kyläreissujen takki vai myös ulkoilussa käytettävä. Materiaali ja mittasuhteet määrittelevät käyttötilanteet. Alla kuitenkin ideaa minkälaisten asusteiden kanssa keltaista ihanuutta voisi käyttää. Värinsä puolesta takki on energisoiva ja pirteä kuin itse aurinko :)

Reimatec-takki Taag, Bisgaard tähtitennarit, Polarn O. Pyret pipo ja huivi, Oikukas-tähtipipo


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moip! Oletko myynyt teidän viime kauden molon rainbow takin 110cm sekä popin demin setin 110cm jo pois?! Olisin kiinnostunut ostamasn jos vielä tallella :) T: Maiju skaurinko1@gmail.com